Friday, September 04, 2009

Contest Pasangan Seiras


Seiras ke? wah...macam tajuk lagu je seiras tu, lagu lama...tak ingat sape yg nyanyi. Tp contest ni agak menarik sbb tak ramai di kalangan kita yg ada wajah seiras. Contest dianjurkan oleh miezaniera, sweet mama gitu! :)

Jom usha photo di bawah ini. Me and my lil bro, cute je (perasan seh) Dua2 sama2 cerah, tp rasanya my bro ni dah gelap sikit skang ni...bz dgn keje :) So, what do u think? Nampak seiras ke tak? Sipi2 la kan :) Pipi sama, hidung sama, kening sama, mata sama, dagu pun sama...Lama dah photo ni, masa me belum kawin lg :)


Nama kami yg seiras ~ Huda & Khusaini

Nak join? Sama2 meriahkan this contest!!!

Jom klik this link --> http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html

Still open until this evening @ 5.00 pm :) Good luck!








KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Ummu Ilham™ said...

seiras nye muka adik beradik ni..
huhuhu...
knp xbuat dgn muka hubby?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi