Sunday, September 13, 2009

Cute Sleeping Baby Contest


Contest lagi??? Wah...memang meriah dunia blog ni kan, dengan contestla, giveawayla, etc. Sama ada rajin atau tak je nak joinnye :)

This time nak join "Cute Sleeping Baby Contest" pulak yg dianjurkan oleh Baiti. Contest ini start 03.09.09 till 18.09.09.

Berikut syarat2 nak join :)

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger.. DONE

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
dan add her link di bloglist anda DONE

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar baby anda yang sedang tidor
yang paling cute, chomel sekali... DONE

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan DONE

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU DONE

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali DONE

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life

Blog Baiti ni comel sebab pinky and gurlish gitu :) Dulu2 sy pun pernah suka kaler pink ni, tema majlis tunang pun kaler pink :) Suka jadi silent reader kat blog Baiti. DONE

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. DONE

inilah gambar yg dipertaruhkan...

Nama baby: Afifah Nurhusna
DOB: 03.04.09

POB: Kuantan Specialist, Pahang

Mommy's name: Nurulhuda


Husna ni kalau tidur macam2 aksi dibuatnya secara spontan. Pernah tidur dalam keadaan meniarapla, tidur sambil hisap jarila, etc. Comel sangat aksinya. Semuanya ummi rakam sebagai kenangan untuk hari akan datang :) Dalam this picture, rasanya Husna dah kepenatan bermain sehari2 an. Tu yg sampai lengan naik kat dahi tu, letih sangat. Bila tengok anak sendiri tidur kita pun akan rasa tenang. Apatah lagi melihatkan gelagatnya tidur dengan pipi yg semakin bam bam itu :)



-----------------------------------------------------------------------------------------

sharing is caring...another pic Husna tidur (bukan untuk contest) :)










KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Naz-Segalanya disini said...

uih..pencabar rikazz nih..gd luck husna

ezan said...

comelnya husna tidor.. sgt tembam.. geram tgk.. hehehe...

wanie said...

wah..husna ni byk aksi plak die tdo..suke tgk.. =)

Mrs. Amie said...

comelnya dia tido...esp gmbar yg utk contest tue..

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah dear...sory lambat terjah..bz skit biasa la da nak rayer nie..huhuh..ok all check..tq dear for joinning



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi