Tuesday, September 08, 2009

Husna check up 5th month

Alhamdulillah... pagi tadi dapat gak bawak Husna pergi chek up and jab. Since my mom and dad ada sini, so ask them to bawak me and Husna ke klinik. Kejut2 Husna (kena paksa bangun) then mandikan dia. Dalam pukul 10 pergi klinik. Arrived there, tak ada patients (bagus pergi klinik pagi, orang tak ramai)



baru balik from klinik ni...


Terus Husna dipanggil masuk ke bilik doc. Sembang2 sikit with doc, talked about baby la kan. Ok ke tak macam ni, or macam tu... normal ke tak begini or begitu... more about Husna, how's dia punya perkembangan so far.

Then timbang berat si kecik ni. Wah! 7.3kg aje :) Well done! Membesar dgn sihat. After that, tibala masa untuk mencucuk punggungnya itu :) Doc sembang2 dgn Husna, ... "mana suara dia... :) senyap aje..." hehe...Husna cuak kut. Tak bersuara langsung. Time kena cucuk tu pun dia senyap aje, muka langsung tak ade reaksi. Then, aku asked doc pasal baby selalu demam after 5th jab ni kan. So, doc advised bagi ubat after balik rumah. Ada explaination actually about baby demam ni, tp aku tak berapa nak masuk dalam kepala ni pasal apa yg doc cakap tadi. Tp fahamla kut :)

Erm, till right now dah pukul 3 Husna masih lagi aktif. InsyaAllah dia kuat. My mom pun kata kat Husna, she's strong. Mudah2 an dia tak kena demam tu. AMIN~






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Mrs. Amie said...

baby skrg kuat i think.. kena jab pun stil maintain jer..cute little Husna!

Huda said...

to mrs.amie- aah kan kak..me pun rasa gitu, alhamdulillah husna xdemam :)

Mama Qaseh said...

wahh Husna x demam..alhamdulillah laa..berat pon lbh kurang Qaseh..Qaseh aritu timbang 7.4kg..

Mask-roll said...

erk??? 7.4 dah husna...hohoho...anak buah aku setahun 3 bln br 9.3 kg...hohohoho.
ni yg geram nk geget nie! huhuhuhu

Ummu Ilham™ said...

Salam...
baby fully breastfeed mesti susah nak demam..huhu
Ilham pun ok je lepas kn cucuk..:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi