Saturday, September 05, 2009

Petangku Sepi

Sunyi, sepi je kat rumah time ni... Husna aku tidurkan, dah dia asyik merengek je. Lama2 geram, tepuk2 bg dia tidur (mmg lagu tu la kalau dia nak tidur mesti ngamuk dulu). Abah nya lak masuk stesen, musim2 commissioning ni agak bzla, stesen dah jadi rumah no 2. Last nite abang balik jam 2 lebih. Lepas terawikh masuknya.

peaceful je tengok Husna tidur...

Apa nak wat? Usha2 resipi kat internet. Macam2 ada. Macam2 rasa nak buat. Tp bahan tak cukup. Malas nak ke koop (read: koperasi tnb). Bukak facebook tp cam malas nak komen2. ONline YM tp member2 yg best tak online. Ingatkan hari ni ada orang pos laju kerja, tak ada rupanya. Ada barang yg kuorder tengah on the way still belum tiba :( Esokla gamaknya...

Sudahnya, kutaip this entry. Mudah2 an cepat siap kerja abang. Selalu wiken2 ni kalau kiteorg tak outstation, boleh jalan2 pergi Dungun. Petang2 kalau bukan bulan puasa lepak2 tepi pantai sambil makan kopok lekor :) (kecur air liurku) Dahla, baik pikir nak masak ape petang ni. Till next~





Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi