Monday, September 14, 2009

Sending my e-card

Raya bakal menjelang tak lama lagi :) InsyaAllah tahun ni aku dan famili akan beraya di Kluang, Johor pada 1st and 2nd day of raya. Jemputla ke rumah kepada mereka yg ada di sekitarnya.

Sempena nak raya, kat sini ada sekeping e-card yg aku design khas untuk sahabat2 bloggers yg rajin singgah di blogku ini :) Yg tak rajin juga boleh ambil e-card ini untuk ditempek di blog/ desktop masing2 :)




Kawan2 kat bawah ni jemput amik yer...sudi2kanlah :)

Ok sahabat2 semua, jgn lupa tempek my e-card ni kat blog masing2 yer :) Thank u!





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Mama Qaseh said...

thanks huda..selamat hari raya aidilfitri

Mask-roll said...

tq..aku dah bubuh...

Ummu Ilham™ said...

Thanks huda...
Dah amik dah :)
Suke..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi