Wednesday, October 07, 2009

Aksi Stunt Husna

Tengahari tadi time nak masak2 kat dapur...si Husna ni aku tinggalkan keseorangan di ruang tamu sambil bermain guling2 (nak wat camne, dah tinggal berdua kenala berdikari :) ) Tak lama pastu, dah kedengaran suara si kecik ni memanggil2..."maa..maa..baa..aaa.." lebih kurang gitula soundnya :) Aku pun angkatla si kecik ni bawak dia ke pintu dapur sambil tolak bouncer.

Dan kuletakkan Husna di atas bouncer itu. Dia pun senyapla kejap. Sambil goreng2 ikan, duk perhati gak apa dia buat. Tengah belek2 jari. Ok lagi. Pastu aku ke sinki basuh sumting. Then tengok jap ape dia buat. Hah???!!! Sungguh berani budak kecik ni. Macam otai pun ada :) Nak tau apa dia buat? (sila lihat pictures di bawah ini)


aksi di atas bouncer nyaris2 jatuh ke bawah...


Selamba aje muka sambil sengih2. Macam orang tak bersalah. Waduhh! Risau aku dibuatnya. Geleng kepala sekejap lihat telatah si anak :) Tak lama pastu, aku angkat dia letak balik kat ruang tamu. Husna ni nama je ada playpen, tp tak berapa suka diletakkan di dalam itu. So biar aje dia guling2 atas toto. Tp kan bila dah letak balik dia atas toto, apa lagi uwaa..uwaa..uwaa.. la keje nya. Tak boleh kena tinggal langsung :) Aku biarkan aje sampai finish my job kat dapur tu.








KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Mama Qaseh said...

sama peel ngn Qaseh..mmg x bleh tinggal atas boucer without buckle the belt..and kena tgk2 gak..kalo x sure terbalik dh bouncer tu ngn dia2 sekali..

Skang ni mmg stage baby x bleh ditinggal sorg kot. Qaseh pon mcm tu gak. Pernah bc article pasal separation anxiety..tu yg dia nk kena ade org je dekat ngn dia..

Lea Shmea said...

ahaha husna! cheeky betul. nk turun ya syg?

yatie chomeyl said...

haisy bahaya btul husna nih wat aksi stuntwoman pulak dia ..huuhu, nsb baik xde apa2

yatie chomeyl said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Naz-Segalanya disini said...

uish..huda..jgn letak husna atas bouncer tu lg..bdk 6bln dah pandai nak turun..tak kene gaya tergolek tu

Cik CT said...

husna,please fasten ur seat belt okay...hihihi...takleh la dibiarkan skrg ni..aqeel pun kalo duk guling2 tu tak pecaye la..pandai ngutip..tolong mama bersihkan rumah..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi