Tuesday, October 27, 2009

Happy Birthday, abahku!

Alhamdulillah. Genap 60 tahun umur my abah this year. Suka dan syukur sangat sebab abah boleh main2 dgn his 1st grandchild, Husna. Abah baru je baik demam dan batuk since Ramadhan hari tu. Mudah2 an abah dianugerahkan kesihatan yg baik oleh Nya.

atok & Husna...

Aku dan adik2 doakan abah akan sentiasa menjadi penyokong dan pendorong kuat kami untuk melakukan sesuatu yg baik. Sentiasa mengingatkan kami tentang perlu dan wajibnya melaksanakan perintah Nya. Sentiasa mengingatkan kami agar bekerja dgn jujur agar berkat pekerjaan yg kami lakukan. Alhamdulillah, kami gembira menyambut ulang tahun kelahiran abah. Moga abah sentiasa bahagia di samping ibu dan kami anak2 mu ini. Selamat hari lahir abah! :)


petang semalam aku sempat buat sebiji kek untuk my abah...yummy tak? abah suka :)










KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Mask-roll said...

geram tgk husna tercelepot tepi atok dia...debab sgt...apelah umi bg husna mkn...hohoho

Lea Shmea said...

alalala comelnya husna dok kat sebelah atuk dia.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi