Thursday, October 29, 2009

Kedemaman

3 days ago Husna got cough and flu. Dah pergi klinik and chek up. Tak ada apa2 masalah, musim demam rasanya plus our place yg kiteorang stayed ni hampir sangat dengan kilang2 Petronas nun. So, baby2 memang mudah kena sakit duk bernafas dalam suasana yg kurang sihat. Orang dewasa pun senang gak kena sakit sebab persekitaran yg tidak berapa bersih ni (abang jom pindah tempat lain).

muka budak kecik demam tggu turn kat klinik...

Aku pun tak terkecuali kena demam semalam. Dengan badan yg tak berapa nak sihat, malam kena bangun tengok2 kan Husna dan bf dia. Memang kena maintain strong bila tengok anak tak sihat. Tp, sometimes tu memang aku tak leh tahan sangat bila tengok dia nangis... aku pun turut menitis air mata. Anak kita ni umpama nyawa kita kan. Pilu aje rasa...

So far hari ni, Husna dah sihat sikit. Boleh senyum2 dah :). Dalam keadaan demam2 hari tu still leh lagi main2 sampai duduk bawah coffee table (orang dah pandai menyelusup) Aku pun so far, dah tak demam sangat, batuk still ada lg...hidung still tersumbat sikit. Alhamdulillah, mudah2 an both me and Husna lekas2 sembuh. Soon, abah Husna akan berada jauh from us. Kang dah tak de sape nak belai2 kami time sakit :( (sedih bila think bout this)


psst: tqvm for kengkawan yg doakan both ummi and Husna kat facebook and ym. Hope both of us get well soon, insyaAllah...





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

ezan said...

kesian kat husna & huda... get well soon k.. insyaAllah ramai akan mendoakan.. amin. :)

Huda said...

to izan- thanks ek! amin :)

yatie chomeyl said...

baby Sn dh ok sikit lps sedut nebu..harap2 husna pun dah ok pas blk klinik :)

Mrs. Amie said...

alahai siannya demam... nape sume org sakit nie? take care huda n get well soon husna!

Mask-roll said...

oklah..husna n umi dah sehat..tk cr...

armouris said...

info tentang hidung tersumbat kat sini - Hidung Tersumbat.

Update terkini isu-isu semasa kesihatan ada di infokesihatan@twitter.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi