Tuesday, November 03, 2009

Husna turn 7 months

03.11.09. Husna turn 7 months today! :)

Alhamdulillah. Membesar dgn sihat. Sedang belajar untuk duduk. Kesian sbb tengah berlatih nak duduk tu kadang2 kepalanya tersembam ke lantai. Tak stabil lg kan.

Dah banyak vocab yg disebut eg. ababa. Suka lambai tangan kat orang (sebut tata dia akan wave). Aku tengah fikirkan cara nak kurangkan Husna tengok iklan kat TV tu. Dah jadi habit dia, tengok iklan sampai tak berkelip mata. If dihalang, dia pandai pulak tunduk or tegakkan kepala sebab nak gak tengok tv tu :)


sy dah siap nak pi jalan2 :)

Banyak benda sebenarnya yg Husna dah achieve but im not in mood nak menaip. Tengah duk usha2 Langkawi. Soon nak ke sana. Jalan2. InsyaAllah this Friday will be there. But abah Husna not coming along :( Tak pela, ibu abah and adik ada pun dah ok! Later leh ajak abang sekali pergi. Ni konon2 nak soping tp we will see apa yg akan dibawa balik oleh me and ibu :)

Happy birthday 7 months Husna sayang from ummi and abah :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

ezan said...

happy 7 months birthday husna! muahxx..

Ummu Ilham™ said...

happy 7 months 2...:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi