Thursday, November 05, 2009

Jom Langkawi!

Hari ni aku gerak ke Bangi, petang dalam pukul 3, my lil bro ada interview kat Ilsas ala kat Uniten gak. Lepas2 tu, insyaAllah kami semua gerak ke Shah Alam pula tumpang tidur rumah Kak Nor, my cousin. Soon Kak Nor dah nak due dah :) Tak sabar nak tunggu kehadiran si kembar, insyaAllah. Suppose nak 'dibawa keluar' this week (36 weeks dah) but berat both baby2 tak cukup 2kg. So, postponela nampaknya.

Esoknya, Jumaat insyaAllah pagi2 tu nak gerak ke Langkawi pula. Mudah2 an kami semua selamat pergi dan pulang. 4 hari 3 malam. Without my lovely hubby :( Takpe2, semoga perjalanan kami selamat dari sebarang bahaya dan bahana... AMIN.

May be selama kat Langkawi tu aku tak online sebab malas nak bawak my lappy (sudah ditinggalkan di rumah). Apa gunanya bawak modem broadband ke hulu ke hilir? :P







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

ezan said...

bestnya g langkawi.. enjoy urself.. jgn lupa amik gamabr byk2 ye.. :)

yatie chomeyl said...

bestnye leh gi shopping kat langkawai..kirim coklat muleh? eheh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi