Thursday, November 26, 2009

Salam Aidiladha :)

Selamat menyambut hari raya aidiladha kawan2 semua! :) Semoga pengorbanan kita pada tahun ini memberi 1000 hikmah kepada diri kita dan keluarga! AMIN~

Banyak perkara baru berlaku dalam minggu ini yg seperti mendadak ceritanya. Bermula dgn my younger bro, Adik yg dapat offer TNB (as non exec). Kemudian, encik hubby mengajak aku ikut stay kat Bakun (Ahad ni fly). My only sis, Cik Cik Husna pula dapat offer Bank Islam (marketing punya kerja, promote kad kredit je la nanti). Then, my bro sorang lagi tu, Pak Lang Husna dapat offer untuk jalani kursus tenaga pengajar kat Kuittho, Batu Pahat selama 6 months. My mom tak putus2 ucap Alhamdulillah :) Siap nak buat pulut kuning lagi hajatnya :) InsyaAllah...

So, selamat hari raya! Berhati2 di jalan raya! Ingatlah orang yg tersayang! :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

yatie chomeyl said...

slmt hr raya gop utk huda



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi