Wednesday, December 09, 2009

Anak Abah

Husna ni dalam kategori anak abah. Uhukz (ummi sedikit frust) :) Bukan apa, mana2 pun dua beranak ni pergi most people will say, muka mereka seiras and sama.

seiras ke? aha...

Tak kisahla. Asalkan keluar from perut ummi bukan perut abah, kan Husna. And bila abahnya balik from kerja, Husna punya suka sampai melonjak2 kehepian :) Sangat jeles. Ye la, even cam hari tu la kan... masa encik abang ulang alik Bakun-Johor 2 minggu sekali, siapa lagi kalau bukan our lil Husna yg abahnya terpa. Ummi terpisat2 di tepi :) Apa nak dikata.

Tp serius, mmg banyak persamaan between both of them. Paling obvious time tidur. Muka 2-2 sebijik sangat. Dah tu, kalau part duk mengusik ummi ni pun 2-2 leh join ventures. Husna dah tau kelemahan umminya so part tu je la dia duk mengusik. Rosak2!!! hehe...Husna suka tengok rancangan memancing kat tv, suka tengok orang main badminton, uhukz...banyak sama dgn abahnya. Dengan ummi ni apa yg dia sama? Tak perasan pulak. Adeh. Poor me :)

abang jangan marah yer :)


Dah tu kalau merajuk dgn ummi, abah yg dia cari. Manja sangat :) Syok kan duk mengata anak sendiri :) Tak pe...if bukan mengata anak sendiri siapa lagi nak dikata? :) Soon, bila Husna dah pandai membaca and menulis and dia terbaca this entry...agaknya apakah response dia ek? Walla...later bila Husna dah besar, me and encik abang mesti rindukan all this moments since dia lahir and so on. How lucky to be a mommy and daddy kan?


buat muka pelik...







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Pok-Din Inc said...

best-best..
nanti aku nk wat cmtu gak. hehe..
.
amin...

yatie chomeyl said...

mmg sam alah muka husna dgn hubby huda...patutlah dia anak abha..tp mcm mana rapat pon dia dgn abahnya, ttp huda yg di cari time nak nenen kan? hik3x

Faryza said...

ha ah..amir pun suka main ngn daddy..tp bila lapar..nagis..maaammaa!!! or ne..nenenn..!!! cuit je.
haa la muka ali...**sure huda tgh bt mulut muncung.hehehhe dia suka persaan cute..bt muka muncung tu.hehehe

Huda said...

pok din- ape yg bestnye? aku x clear ni :)

kak yatie- same ek?:)mmg tul tu, nenen je cari ummi..hik3



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi