Wednesday, December 16, 2009

Entry ke-200 by Purple Light

Walla! Aku menceburkan diri dalam dunia blog ni since year 2005. Macam2 la ditulis (note: refer label) Blog ini amat special bg diriku. Hanya aku sahaja yg memahaminya. Encik abang pun tak berapa faham kenapa aku sayang sangat dgn blog ni.

Dan baru hari ini, entry ku mencecah yg ke-200. Before ni, time study kurang sangat berblog sebab busy dgn student life. Bila kerja pula, busy dgn opis work so tak boleh curi tulang :). During preggy time tu ada gak masa nak berblog and update some info about ummi and baby. La ni, bila dah ada si kecik, Husna... pun banyak excuses. Ada masa baru boleh update and berblog.

Lama dah kan blog ni wujud. Dengan tidak disangka2 bakal menyambut ulang tahun yg ke-5 next year :) Baru2 ini juga dalam tahun ini, aku meletakkan column follower. Ternyata, ada juga yg sudi menjadikan blog ku ini untuk diikut dan dibaca setiap kali entry baru dipublish. Terima kasih daun keladi. To my follower, tiada paksaan untuk kalian membaca my new entry. Dan pada bila2 masa juga anda berhak untuk tidak lagi mengikut blog ku ini :) Pada asalnya, blog ini sekadar for personal purpose. Kini sudah menjadi sebahagian coretan untuk diikuti oleh rakan2 yg baik hati :)

Since blog ini wujud juga, sudah pelbagai widget, layout dan header telah menghiasinya. Sekadar menyebut, text bergerak, slideshow, dan etc sudah kuletakkan di dalam blogku ini. And finally, yg ada sekarang ni la yg paling ku suka. Sebab ianya simple dan tidak sarat dgn macam2 widget. Tp tak tahula kan, kut next time nak try layout lain dan letak banyak2 widget (ubah selera kut).

Happy 200th entry Purple Light!!! :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

yatie chomeyl said...

semoga semakin rajin berblog ;)

fieza said...

wuuuu...
go huda go go!!
:D

Huda said...

kak yatie - insyaAllah :)
fieza - yeah..thanks fieza :)

ezan said...

wah dah entry ke 200... keep on blogging huda!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi