Tuesday, December 15, 2009

Homesweethome

Alhamdulillah. Sudah pulang ke homesweethome :) Hari Ahad seawal jam 5.30am bertolak from Bakun to Bintulu. Arrived Bintulu at 8.30am. Breakfast. Then, followed Marcos and his wife to the market, Pasar Tamu Bintulu. Ada shopping kain batik Sarawak and ikan terubuk masin (tak banyakla, cash tak banyak time tu).

After that, asked Marcos sent us to the airport, jam masa tu baru pukul 10am. Lepak2 jap kat airport sambil tunggu Oliver, driver Alstorm. Bila Oliver datang, encik abang ajak dia pergi lunch kat Sugar Bun Restaurant (fast food yg sedap, fried chicken dia mmg sedap) Then, Oliver hantar kami semula ke airport. Solat dijamak. Chek in dan tunggu flight jam 4.10pm.

Dalam flight, Husna tak reti nak mengantuk. Ummi and abahnya mengantuk tak ingat (bangun awal kan). Tak dapat nak tidur pun duk melayan si kecik ni yg aktif. Sampai kat kL jam 6pm, my abah dah siap tunggu. So, kami terus berjalan pulang ke Paka our homesweethome. Jam 1am baru sampai rumah. Wah! Lama sungguh our journey. More than 12hrs. So tired.

Semalam sibuk mengemas rumah yg ditinggalkan sebulan lebih. Habukla banyak not good for Husna. Hari ni baru dapat berinternet :) MBP pun macam dah tak sempat nak masuk, hari ni last date kan. Tak apela, may be next year pulak join the contest :)





Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi