Tuesday, December 15, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

Baby's smile memang cute kan. As for me, my lil Husna when she's smile... bila nak marah terus tak jadi :) Senyumannya terlalu special for me also for her abah. Her smile juga yg membuatkan hari-hari kami as her parents sangat bermakna dan precious.



Afifah Nurhusna
8 bulan

Memberi kekuatan kepada kami. Sepatah kata abah Husna, balik kerja bila tengok anak senyum hilang segala kekusutan, stress dan penat di tempat kerja. Semuanya dapat dilupakan seketika bila Husna senyum.

tersenyum kegembiraan kerana dapat bermain dgn teddy bearnya :)

Ditambah lesung pipit di pipi kirinya, memberikan keserian yg jelas kepada mereka yg memandang (terutama kamila ibu bapanya) :) Senyumannya juga menyinarkan pagi kami tatkala melihat dia bangun dari tidurnya.


senyuman ketika sedang diagah :)

Husna mudah tersenyum apabila kita mengagahnya. Pantang diagah, ketawa pun pasti melekek2. Begitu juga bila dia sedang menonton iklaneka di tv, pasti akan tersenyum keriangan kerana dia sukakan iklan.

sambil menonton iklan di tv...tersenyum melihat iklan :)


Sehari tanpa senyuman si kecil ini, pastinya dunia jadi suram dan kelam.

"Senyum seindah suria, senyumlah dari hati, duniamu berseri, sayang ummi :)
"




Contest ini telah dianjurkan oleh MomsBloggerPlanet, klik SINI untuk menyertainya...

dan ditaja khas oleh,







PhotoBookMalaysia -
http://www.photobook.com.my







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

ezan said...

husna memang comel sgt bile senyum.. good luck husna!

yatie chomeyl said...

good luck husna

Huda said...

ezan- thanks mommy izan :)
kak yatie- thanks mommy yatie :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi