Thursday, December 10, 2009

Serius Baby 2009 Giveaway


Kali ni me and Husna nak join 'Serius Baby 2009 Giveaway' (actually ummi Husna yg lebih2 nak join) hik3. Husna ada gak some pictures yg dia tengah serius langsung tak nak senyum. Paling teruk time dia tengah tak sihat or tengah bad mood. Memang serius saja mukanya, buat lawak kat dia pun langsung tak diterima.

Giveaway ini anjuran Mama Rifqi Zuhairi sempena birthday nya yg ke 29 tahun. Dan ianya akan berakhir pada 31st Dec 2009.


Mari kita lihat gambar serius Husna di bawah ini... :)



nama saya : Afifah Nurhusna
umur saya : 8 bulan
dob : 03.04.09


serius tak budak kecik ni? Serius kan? Tak nak senyum langsung bila ummi say cheese. Masa ni dia tengah selsema. Asyik nak meragam dan langsung tak nak main. Luckily, time tu ada nenek yg duk melayan kerenah Husna :)

Nak join juga? Jom klik SINI.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Faryza said...

husna tgh pikir dgn serius bosan duk paka ni..tak da atuk n nenek.uhhuuhhu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi