Thursday, January 28, 2010

Blogshop ku

Sebelum ini kan, aku ada tulis nak buat apa tahun ni. So, setelah berdiskusi dengan suami tercinta, dan setelah lama tiada hasil sementelah hanya duduk2 di rumah. Maka dengan itu, aku sudah pun mengcreate sebuah blogshop khas untuk aku memulakan bisnes online dari rumah.

Sebuah blogshop yg simple dimple aje. Mudah untuk aku dan mudah juga untuk bakal clients berurusan :) InsyaAllah, aku nak jual baju kurung ready made and beberapa lagi items akan diupdate mengikut permintaan dari masa ke semasa. Rasa2 nya tak de nak jual mahal2, just murah sikit dari harga kat butik :)

Jadi, kepada kawan2 yg berminat bolehlah ke blogshopku itu di masa2 akan datang. InsyaAllah akan mulakan operasi pada 01.02.10 ini. Selamat berkunjung yer! :) Tp belum ada apa2 lagi buat masa ini. Doakan yg baik2 untuk bisnesku ini :)

Link nya http://husnalilshop.blogspot.com/




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

Mrs. Amie said...

hahaha..my blog shop dah malas nak update.. brgnya ada... anyway, congrats!

Huda said...

mrs.amie - hehe..tu arr..hopefully me akan rajin2 n serius ngn blogshop ni :) thanks yer!

Mama_Aqish said...

hu...hu...semakin maju gitu....tapi kenapa tulisan kat blog ni kiter tak leh baca ek???

yatie chomeyl said...

wah bisnes plak bagus2x rajin huda

✿ EyZa ✿ said...

Wahhh..congrats! dah ada blogshop.. Nk jual ape ni?

Mask-roll said...

wakakka...akhirnye huda... heheheh bagus2... xpe aku akan support ko..

Huda said...

mama aqish - xleh baca ke?alamak! tp org lain ok je :)
kak yatie - thanks kak!
eyza - nnti huda upload yer..tunggu!
mas - tq2!!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi