Monday, January 11, 2010

Cerita balik kampung

Baru je sampai rumah jam 11am td dari Perak. 3 hari 3 malam bercuti di rumah MIL. Encik abang la kesian sebab hari tu berminggu2 since balik from Bakun duk bekerja saja tanpa henti. So, abang decided cuti panjang. Tp dah pergi kerja semula tengahari tadi. Half day today. Mesti penat kan?

Aktiviti kat kampung...erm, duk usha kedai runcit kami depan rumah. Alhamdulillah dah setengah tahun operate depan rumah tu. Hasilnya boleh tahan. Encik abang yg jadi pemodalnya untuk membina kedai itu bersama her Kak Long pemodal tong gas. Ada saja orang yg datang membeli barang2 runcit seperti beras, sayur2, ikan, ayam etc. Prepaid pun ada jual.Insyaallah soon kami nak bukak CC pulak kat sebelahnya. Memudahkan budak2 kampung nak bertenet dan celik IT :)
Ada juga jalan2 ke Manjung, saja jalan2. Nak ke Pangkor, tak best pulak pergi bertiga saja :) May be next time balik kampung boleh jalan2 ke Pangkor.

Khamis ni AGM Pelitawanis. Malamnya pula dinner untuk semua ahli, confirm2 aku busy hari tu. Ops! Husna tidak dibenarkan yer untuk dibawa pergi dinner, hanya kaum2 ibu saja diraikan. Hehe. Tak apa, abah Husna ada untuk menjaganya...sekejap je pun kan :)

Cerita pasal Husna, alahai galak sangat nak naik tangga. Kena lebih perhatian kat dia.







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Mask-roll said...

wah..sian husna umi tglkan...hohoho xpelah..skali skale umi dia nk membujang..hehehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi