Thursday, January 28, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu

Jalan2 ke gerai petai. Banyak sangat petai sampai tak terpilih. Ada petai lemak manis, petai padi etc. Sambil2 usha petai, ummi snap pic bersama Husna :) Sempat lagi kan. Sweet je moment ni bergambar di depan gerai petai. Tak pernah dibuat orang kut. Hehe.


Nama ibu: Huda
Nama anak: Afifah Nurhusna
D.O.B: 03.04.09


Perihal gambar:

Gambar ini ketika ummi dan Husna jalan2 balik kampung. Singgah di sebuah gerai untuk minum petang, sambil meninjau2 ke gerai menjual petai. Alahai, sedapnya petai (ummi tak suka makan petai). Anak dan ummi sama cute sama padan. Bak kata orang, same2 comey :) Rasanya pic ni sangat sweet sebab ummi and Husna pakai same kaler baju dan berlatarbelakangkan hijau pokok2 :) Sejuk mata memandang...

Ok, kalau nak join contest ni masih lagi sempat. Contest dianjurkan oleh Eiya.

Klik SINI untuk lihat syarat2 penyertaan.




Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi