Friday, January 22, 2010

Cute Baby Hair

Mempunyai plan nak potongkan sikit rambut my lil Husna tu. Sebab apa, kesian tengok dia rajin berpeluh bila hari panas. Rambutnya tak berapa tebal or nipis tp jambulnya sudah panjang ke depan.

rambut dah panjang...

Aku suka tengok baby dgn rambut yg ala2 curly dan blonde. Cute je. Rambut Husna hitam pekat dan lurus. Abah Husna bising suruh potong sikit rambut Husna tu sebab bila Husna berpeluh, dia akan meramas2 rambutnya. Aiseh. Dah buruk jadinya. Since Husna tak berapa gemar pakai skaff or hair band, so umminya just sikat2 gitu tp nanti dia ramas balik bila panas. Ada juga plan nak belikan dia hair clip yg cute2 tu, mudah2 an dia suka :)

Serius geram seh tengok rambut2 baby kat bawah ni. If Husna la kan dapat rambut macam mereka ni...tak payah susah2 ummi bawak pi saloon :) Natural gitu kan (ummi kuat berangan). Btw, aku sebenarnya bersyukur rambut Husna tumbuh elok.

pic source here



pic source here


pic source here






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Mummy Zara Sofea said...

cutenye 1st pic tue....

Mama_Aqish said...

masa tecik2 tak pe potong rambut diorang ni...sebabnyer kalo tak berpeluh2 nanti...sian naik ruam plak....buat yang trbaik untuk anak kiter...

yatie chomeyl said...

rmbut lurus pon cantek, guna jari pon boley gitu eheh

Huda said...

mummy zara - hehe..mmg cute kan
mama aqish - yup..senang nak jaga pun yer kan :)
kak yatie - hehe..iklan gitu :)

Mask-roll said...

aku pon suke tgk rambut bby yg curl.. anak2 along aku yg pmpn sume curl kat hujung dia...bergulung tu..tp hujung jer..atas dia lurus... cute sgt dowang..aku ingat lg...heheeh. xtau la ank aku camne..kalo ikut aku n hubby xdelah gamaknyer..kalo ikut atoknye [ayah aku] sure curl cam anak2 along la... tp cute kalo bby aku pmpn la..blh biar pnjg..huhuhu

Huda said...

mas - aku pun suka dia panjang..comey je dan curl2 sikit kt hujung rambut tu :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi