Saturday, January 02, 2010

Friends and blogger lists hilang!

Alamak! Apake hal nya ni? Bukak2 blog tengok list untuk friends and moms & moms to be dah tak ada. How come? Anyone pernah jadi macam ni tak? 1st time ni since I start blogging. Selalunya yg terjadi error2 biasa tu. Ini tak, list2 yg hilang. If temporarily missing tak apa, ni dah berkali2 refresh and restart laptop... seems dah tak boleh nak recover :(

Apa nak buat ni? Any idea? Nak restore semua listing tu satu hal pulak. Waduh!!! Bukannya ingat pun gang2 punya link. Before this, just click2 je semua tu. So, please... my belove friends and blogger mama tolong leave ur link address kat sini k! Semualah, my lovely follower pun please ye leave ur link here. Please sangat2... later I akan listkan u all back! Really need ur help. Susah kang nak jalan2 blog u all, sebab link nya tak ada :)

Tqvm for ur attention!!! :)






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

ApasH said...

akak nye http://cherishlovetogether.blogspot.com/

wanie said...

ni url wanie@alisyaasofia

http://wanie1985.blogspot.com

tp wanie dah lama x update blog.. hikhik... =)

Pok-Din Inc said...

sy punye..

http://pokdin.co.cc

sekian terima kasih.. hehe..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi