Friday, January 15, 2010

Husna pandai main tennis?

No. Actually, bukan Husna yg pandai main but her abah :) Few days ago, saja bawak Husna bersiar2 di waktu petang yg indah ke court tennis dalam kuarters ni. Encik abang yg main...me tak main pun. Tak berapa nak kuat nak balas bola tenis tu :)


khusyuk tengok abah main...

hai anak ummi :)

Erm, mmg excited si kecik ni. Bring along dia punya walker yg jarang2 digunakan. Pakaikan Husna her shoes. Apa lagi? Bebas lepasla dia kat dalam tu. Siap nak ke tengah court lagi. Adeh. Letih ummi mengejarnya...




nak main jugakla tu... :)



dalam walker yg jarang2 digunakan :)



Sambil2 usha orang main2 football kat padang sebelah, jalan2 sekitar court tennis tu. Rasanya, kalau biar Husna lepas harus kasutnya menjadi semakin parah. Owh yea! amat kesian melihat kasut Husna telah berlubang di hadapannya. May be jadi gitu sebab kasut dia bergesel dgn lantai court tenis tu. Kesian dia. Tak apa. ummi and abah dah beli kasut baru untuk Husna. Nasib baik juga, Husna ada beberapa pasang lagi kasut yg dihadiahkan orang :)

Tp, mmg ini pun aktiviti kami sekeluarga di masa2 lapang. Encik abang mmg suka sport. Badminton, tennis, etc. Saja bagi pendedahan awal kat Husna biar dia pun sukakan sport. Kut dah besar nanti boleh jadi juara *berangan je ummi* :)


psst: kepada kawan2 yg doakan Husna sbb jatuh hari tu, thanks yea! Mudah2 an perkara seperti itu tidak akan berulang lg. Me yg jadi fobia. InsyaAllah Husna tak apa2. Amin~








KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

Naz-Segalanya disini said...

oh..ibu husna suruh husna main tenis..abah rikazz suruh ikut dia main bowling

yatie chomeyl said...

kecik2 dh suka main tenis ye husna..ada can nk wakil msia besar2 esok neh

ezan said...

wah train dari kecik ni husna.. bagus2.. maju la sukan utk negara.. :P

atfina said...

hi Husna..blog walking.. you have such a sweet and lovely Husna here.. chomel la!

Huda said...

atfina - hi atfina..thanks yea! :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi