Thursday, January 07, 2010

Husna Visit Twins of Kak Nor

Semalam sempat berjalan2 ke rumah my cousin, Kak Nor di Seksyen 7, Shah Alam. Datang untuk menjenguk baby2 nya yg baru 2 hari selesai pantang :)

Sangat cute (baby mmg always cute). Kecik saja mereka. Dan sedang asyik masyuk tidur :) Lena sungguh. Husna tak berapa nak happy when dia nampak ummi dia duk kelek and dukung baby2 tu. Sedikit jelous agaknya. Cepat2 merangkak ke arahku and minta dukung juga. Aiseh...nampak gaya, lambatla Husna nak dapat adik ni sebab jelous tengok ummi dukung baby lain :) Hehe. Kecik2 dah pandai jelous kan, dia pun manusia juga for sure dah pandai rasa something when she's saw her mommy duk kelek baby orang :)



nur aisya sofea (4th) and nur aisya humairah (3rd), dua pupu Husna...


Lama juga melepak2 di rumah Kak Nor sambil sembang2 about anak2 ni. Many things can share with her. One thing, bila nak ajar anak tentang sesuatu let say nak suruh dia simpan barang. We have to show the word 'simpan' tu macam mana. Tunjuk kat dia bagaimana cara nak simpan barang tu (dengan cara yg mudah untuk mereka fahamla). Then, ask them to do the same again and agai sampai dia dah faham. Kalau duk arah2 tp tak tunjuk confirm2 anak kita tu takkan buat :)

Di bawah ni pula si comey Hannah & Humairah, my SIL twins. Read SINI cerita tentang mereka yg sudah pun aktif meniarap.


nur hannah and nur humairah


dah meniarap, nak masuk 5 bulan...laju je mereka ni :)













pssstt: pics tak leh nak edit, upload beso2 sebab guna lappy hubby.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

CuppyCakeMommy said...

wahhh..bestnya dapat twin kan kan..comel jek

ezan said...

bestnya ramai twins dlm family huda.. suka sgt twins.. tp tang nak jaga tu yang xlarat tu.. hehehe...

Huda said...

cuppycakemommy - best kan :) comel2 je baby ni

ezan - best2 :) tang nk jaga mmg kalut sikitla..

** Perfect Love ** said...

mm teringin nak anak kembar.. camnorr??? ;-)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi