Tuesday, January 19, 2010

Iras ummi pun ada :)

Masa balik rumah my mom baru2 ni, aku saja bukak2 almari kat rest room tu. Tengok2 ada album gambar kami sekeluarga since aku and adik2 time kami kecik2 dulu. Lama dah tak belek2 album tu. Bila dikenang2, rindukan zaman kanak2 ku :)

Belek punya belek, ada banyak juga pic aku masa baby. Alahai! Siapa lagi yg rajin mengcapture those pic tak lain tak bukan, my aunt, adik my mom. Mak Uteh memang rajin ambil gambar aku masa baby dan kanak2 :) Boleh kata, aku agak rapat time tu dengannya. Mana2 pergi aku nak ikut :)

Since there's no scanner kat rumah my mom, aku just snap dgn K810 saja. Dapatlah seperti yg di bawah ini yg kurasakan sebiji yg amat muka Husna. Betul tak? What do you all think? Same or not? Hehe. Selama ini, ramai yg kata Husna anak abah. Muka abahnya banyak tumpah kat Husna. But, bila tengok balik gambar bawah ni, banyak yg Husna warisi from her mommy ni :) Gambar2 ku yg lain ada lagi, but ini yg sangat nampak sama.

me semasa baby :)


sama tak dgn Husna?







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

14 comments:

Mama_Aqish said...

memang seiras lah...nanti kalo ada contest wajah seiras leh la join k...tomei macam mummy nyer..

Huda said...

mama_aqish - seiras ek?hehe..ade gak same ngn ummi..

Faryza said...

ha ah la huda..aku pun ada pic aku 5 bln..sama cam amir..nak upload letak dlm blog masa tu amir 4 bln..pastu asyik lupa je..tgk ko bt br aku terigt..ehheheh...ha ah sama la juga..

Huda said...

faryza - ape lg?post la kat blog :) mesti same kan..yer la, mane tumpah kuah klu bukan dlm pinggan :)

Mask-roll said...

same tang rambut....wakakakak. nmpk more similiar dgn gmbr kat profile pic..

yatie chomeyl said...

aaah la huda, sejibik hehe

Huda said...

mas - oh..more similar yg kt profile tu ek :)
kak yatie - sejibik kan :)

~♥LilButterFlyLadY♥~ said...

Seiras betul la huda ngan husna.. style rambut pon same.. ;)

ApasH said...

a ah..ade rupe le...

Fariz Finie Family™ said...

huhu..
sama tembamnya tu..:)

Huda said...

eyza - same kan? ade la part2 yg same mase baby dlu :)
kak apash - ade kan?
finie - hehe..same tembam :)

ezan said...

hehehe.. cam kembar.. especially tang tembam.. skrg baru tau husna tembam cam siapa..hehehe..

Naz-Segalanya disini said...

mmg sama..tembam rambut.hihi

mamaAliff @ salmi said...

huda, a'ah la ada iras..paling nmpk iras tang rambut hihi...jambulnyer same..:P



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi