Wednesday, January 13, 2010

It's my fault

Waa...entry sedih sikit. Pagi tadi Husna terjatuh terlentang. Dunno what to say...it's really hurt for her also for me as her ummi. Husna kan suka panjat2 and gayut2. So that time, dia tengah gayut kat aku...but suddenly benda dah nak happen kan. Tangan dia terlepas and aku just mampu tengok dia jatuh. Langsung aku angkat dia and urut2 belakang kepala and badannya.


Ya Allah! Time tu berderau darah. Rasa macam nak menangis (memang nangis pun). Menggeletar badanku. Husna dah teresak2 nangis. Pujuk2 and bagi dia susu. Alahai sian anak ummi.

So dalam 24 jam ni nak monitor dulu keadaan dia. In case (mudah2 an tiada) ada apa2 yg pelik kang baru pergi jumpa doc. Encik abang pun suruh perhati kan Husna je. Nampak dia aktif macam biasa tp baby kan...kita tak leh assume semua ok bila lihat luarannya..

nak off to clinic ni, pray for us...amin~





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

ApasH said...

Insyaallah xde ape2..just monitor dulu. Dah adat budak2 ni jatuh bila dh pandai memanjat nie.

Tapi itulesbg ibu setiap kali tgk anak jatuh..mmg sedih and rasa bersalah sgt2kan...

mamanoa said...

huda..samer la..mlm td imran jatuh katil(2nd time)ms tu baru nk masuk tdo, i gi blik air jap,hubby gi cas fon,skali dgr BUK!! trus i yg jerit dulu..risau gak..hubby siap marah i lagi

sedey gak paler anak benjol skit..mmg mlm tu tdo xlena sgt sbb nk tgk imran ok lg ker x..
bgn pg td alhamdulillah..bgn awal..da stat panjat mama&papa kejut bgn..

** Perfect Love ** said...

hope husna tak ape2... sian dia ;-(

Mrs. Amie said...

Hope Husna tembam2 aunty Amie nie takde apa2 ok! Amin.. take care babe.. baguslah bawak klinik.. sbb SBS tue kita tak tahu cmna... i think as a mother, mmg patut kita risau.. dun worry dear

Huda said...

kak apash - thanks for ur advise :)

mamanoa - mudah2 an kan anak2 kite selamat saje..insyaAllah x ape2..

perfectlove - thanks yaa~

sis amie - yup, tu yg sgt2 dikhuatiri..mcm2 dlm kepala td after dia jatuh, mudah2 an xape2..

ezan said...

insyaAllah husna xde apa2..amin...

xpe husna ckp kat ummi dia... lesson learnt.. nanti husna tau la bahaya xpegang ummi betul2 ni..

Mask-roll said...

insyaAllah husna xde ape2..husna strong girl kan..hehehe

CuppyCakeMommy said...

insya husna takde apa2..husna anak kuat..

yatie chomeyl said...

mcmana huda? dr ckp apa?

Huda said...

ezan - thanks yea..
mas - mudah2 an gitu
cuppycakemommy - insyaAllah thanks yea
kak yatie - alhamdulillah..doc chek dia ok, mudah2 an gitula..huda mmg fobia..

Fariz Finie Family™ said...

sama la dgn Ilham..
byk kali jatuh tp g cek alhamdulillah semua ok.
Kita pun boleh cek sendiri, try tekan from her head until leg.
Tgk respon dia if dia tk nangis means that she's find la but nk lebih confirm bwk jumpa doktor la kn..
Ilham pun baru jatuh buai smlm..
Lasak sgt..
Tak tau nk ckp mcm mn.
Sabar je la kan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi