Monday, January 18, 2010

Jalan2 ke Mesra Mall

Sabtu, wiken yg baru lepas ni...encik abang bawak aku dan Husna jalan2 kat Mesra Mall. Jalan2 cari makan je. Memang tengah lapar masa tu, time lunch :)

So, apa lagi...kami masuk Pizza Hut. Lama dah tak makan pizza. Bila last time ek? Tak ingat dah. Hehe. Bukan apa, encik abang tak berapa gemar pizza. Dia lekas jemu :) Aku suka je. So, order2 makanan. Si kecik tu apa dia buat? Alahai...tak boleh duduk diam. Satu restoran tu boleh dengar suara gemersik dia :) Biarkan aje. Tak boleh dibendung lagi.

gaya macam pandai nak order makanan :)

Maka, time makan pun kena gilir2 dgn encik abang sebab nak jaga Husna. Kejap nak duduk, kejap nak diri, merangkakla dia...isk3..macam2 ragam sejak dah pandai macam2 ni :)

Selesai makan, jalan2 jap ke kedai2 yg ada. Then terus balik rumah. Sampai rumah, dah kenyang maka tidurla jawabnya :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Mama_Aqish said...

bestnyer pi jenjalan...sama la cam kiter...masa aqish tecik2 dulu makan ikut giliran...pi rumah kenduri pun sama...haq tu yang malas nak makan kat luar tu...

Huda said...

mama_aqish - kan..nak wat camne..anak punya pasal :)

Huda said...
This comment has been removed by the author.


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi