Friday, January 08, 2010

Legging and baby tight Husna

Yeay! Semalam dah pun sampai parcel yg kutunggu2 itu. Beli from Qairakids. Barang2 sape lagi if bukan Husna yg punya :)

Beli apa yer? Ehem2...ummi belikan Husna legging dan baby tight. 1-1. Dah lama admirer kat both items tu. Selalu nampak baby2 lain duk pakai. Tp mmg saja tunggu Husna dah besar sedikit baru nampak lagi cute bila pakai :) Bila dia dah boleh jalan nanti lagi cute pakai legging or baby tight tu. Hehe.


cute kan both legging and baby tight ni... :)


Okla tu sizenya pun untuk baby age 6-12 month. Dah try pakai semalam, sangat fit and suit je untuk Husna. Comey. Nanti ummi belikan lagi yer! (ummi memang excited bab2 Husna ni)

Thanks to Qaira! :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

** Perfect Love ** said...

Masa Qaisara baby2 pun sy suke pakai kan dia tight ngan legging ni
Sbb nampak kemas je kan Lgpun nak elakkan lutut dia hitam bila merangkak tuh

Mrs. Amie said...

I love leggings! Qaira ada banyak.. sbb nafsu mama dia yg suke membeli kan.. tapi sayangnya, Qaira pakai bila jalan malam jer.. bila siang, klu tempat yg ada aircond jer.. klu tak, meraung panas.. but apa pun.. i like it! nice!

yatie chomeyl said...

comey la bontot husna terkedek2 nanti sbb ada gmbr kartun eheh

Huda said...

kak yatie - hehe..mmg comey je bontot dia merangkak :)

kak amie - tu arr, msia panas kan, duk dlm kete sejuk leh la pakai..klu pakai g pasar kang dia meraung panas :)

perfect love - comey kan pakaikan bb legging :)

Mask-roll said...

Aku suke belikan tok my niece dl.. now dia dah besar…hohoho nk tgu mu baby plak..kalo gurl sure aku bli..kemas n trendy je nmpk…



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi