Tuesday, January 12, 2010

Mudah Saja

My si kecik ni asal dengar lagu iklan DIGI tu, aiseh...muntutnye mula bergoyang ikut rentak. Memang best pun lagu tu kan sampai Husna pun join sama goyang. Adeh. Sukar nak bendung bentuk iklan apa yg bagus untuk dia.

Lagi satu, iklan2 wanita syampu dan kosmetik..tu lagi tak tahan, siap tepuk tangan..ada ke patut? Pening kepala ummi and abah melihatnya :) for example la kan macam garnier, sunsilk, pantene, rejoice, loreal, lantak semua tu la :) me wonder, "Adakah Husna sedang berangan2 ingin memiliki rambut dan kulit muka seperti model2 tersebut?" Confuse sekejap. Besar benar angan2nya. Tak patut kan.



Apa yg penting, cuba alihkan perhatian dia bila dah semakin besar nanti... tak mahu dia terpengaruh dgn duniawi tu semua :) Ajar dia benda2 yg patut dia tahu baik buruknya :)



si pipi layut... :)










KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

ApasH said...

dah mmg peringkat umur dorg ni kot..ske goyang2 montot tu..pantang ade iklan yg lagu rancak2 skit..sure Qaseh pon dok berjoget2..hehehehe

ieda said...

ala...huda letak ar pic ms die tgh menari ngn tepuk tgn tu..msti cute gile..hehe

yatie chomeyl said...

tgn bam2 kalau tepuk tgn mesti tomeyy giler

Mask-roll said...

ala huda..biaselah baby..mmg suke dgr muzik... ok ape dia ade feedback dgn muzik tu...perkembangan yg bgs! jgnla rigid sgt umi...

ezan said...

husna.. bagi sket pipi layut tu kat sarah boleh.. geram la tgknya..hehehe...

org ckp muzik bagus utk perkembangan baby.. xpe la asalkan dlm kawalan then ezan rasa ok je kan.. :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi