Wednesday, January 06, 2010

Off to kL again and again

Petang semalam kami gerak ke KL, pagi2 ni jam 7.30 encik abang ada assembly warga kerja kat Hq. Dapat duit sebab penyertaan peringkat kebangsaan tahun lepas.

Stay rumah my SIL yg duk Saujana Utama ni. Rindu sama her twins. Nak masuk 5 bulan dah mereka. Comey je, dah boleh tiarap dgn lajunya dan sangat peramah :) Hannah, 6.8kg while Humairah 6.6kg. Badan pun tegap sebab fully bf.

Husna dgn mereka dah nampak sama besar since Husna kan lately ni asyik demam. Badan pun , dah susut, just pipi yg maintain :) Cuma Husna tua 4 bulan dah merangkak, memanjat.

So, today apa aktivitinya? Tak sure lagi. May be after encik abang dah settled, nak ke Seksyen 7, Shah Alam sekejap untuk menjenguk twins Kak Nor pula, my lovely cousin tu. InsyaAllah.





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Mask-roll said...

leh la jumper..kiter g mkn ker... xpnh jmp husna...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi