Wednesday, January 27, 2010

Panas global

Husna dan umminya ada di Johor. Saje balik sebab nak cari ketenangan :) (tenangla sangat, area rumah my mom ni penuh dgn chinese, asik dengar diorang melalak je) Encik abang tak dapat nak ikut sebab busy dgn kerja2 nya (rindunyeee).

Hari2 pun panas terik. Husna sampai tak berbaju sebab tak tahan panas. Biarkan dia, asalkan dia happy dan tak dengar dia nangis :) Pagi tadi bawak dia jalan2 kat Ayer Hitam. Alahai, selesai urusan membeli belah oleh ummi dan nenek... Husna dah tak tahan...terus bukakkan baju dia dan berlenggeng sampai rumah (nasib baik Atok tak ada plan nak jalan2 tempat lain lagi).


biar dia berlenggeng...asalkan tak amuk :)

Nak minum air sejuk aje bila ada kat rumah. Air masak campur ais. Nak keluar rumah pun berkira2 :) Elok keluar malam2 kut sebab sejuk. Apa2 pun, memang bersyukur sangat2 sebab Malaysia tak kena gempa bumi or bencana2 yg teruk2. Alhamdulillah. Ni baru panas kat dunia ek, if panas kat sana, Ya Allah, Ampuni hamba Mu ini!





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

ApasH said...

betul tu husna..sini pon panas nye len macam. perit tgn ni rasa lg2 time driving masa tghari.

Huda said...

kak apash - kan kak..panas x ingat :)

Mask-roll said...

geram tgk husna nye mimi (boobs) hahah.. family aku panggil mimi tuk bdk2.. aku slalu gigit2 mimi anak2 buah aku..wakakakak. geram nye pasal..eheheh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi