Wednesday, February 17, 2010

Aksi Macam Berani

Macam berani? Ada berani? Suspen je kan. Tp tula kenyataannya. Si kecik ni memang berani dan penyayang.

Husna sukakan kucing :) Biasala tu kan. Kucing kan haiwan kesayangan Rasulullah SAW. Husna sukakan kucing sama seperti abahnya. Sangat penyayang. Abah Husna sanggup belikan friskies untuk kucing2 terbiar di surau kuarters kami ni. Rumah kami tak ada kucing sebab aku tak nak bulu2 kucing terabur dan tidak elok untuk Husna yg still kecil lagi ni kan.

Jom tengok aksi Husna bersama si kucing, 'Capik' ketika di rumah mil last Friday. Kenapa namanya Capik? Sebab ia memang capik since lahir, ibunya la yg bernama 'Seri'...dah tua2 still gak nak ehem2...dah tu dapat anak ada yg cacat and mati. Kasihan.


video








KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Mama_Aqish said...

sama cam aqish suka beno dengan CAT....memang aksi berani tol la husna ni...langsung tak takutkan meow2 tu ek

feezo o(*.*)o said...

haha.. so cute~~
tak kena cakar ke tangan dak kecik tu??

ezan said...

berani la husna ngan kucing... aunty ezan pun penakut tau.. :P



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi