Thursday, February 25, 2010

Baby Crying Contest

Sinonimla si kecik ni dengan air mata :) Tp lately la...dulu2 Husna ok je. May be dia rasa tak secure kena tinggal seorang2 time ummi nak mandi or masak or away somewhere dalam rumah ni :)

Ni ada gambar Husna nangis masa tu dia dalam hari lagi. Nangis sebab lapar la kan :) Sweet je rupanya ketika itu :)




Nama: Afifah Nurhusna
Umur: 1 bulan (ketika gambar diambil)
10 bulan (umur sekarang)

Akan menangis bila nak susu :),
bila ada strangers yg tidak dikenali ingin mendukungnya :),
bila bangun tidur ummi or abah tak ada :),
bila sakit perut :)

*contest dianjur oleh Kak Pah, due date sehingga 28.02.10.
*nak join, jom klik SINI!




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

kakpah said...

salam dari kakpah. hmmmm.. sweetnya huda.

ezan said...

nagis pun tetap cute! good luck darling husna.. :)

Huda said...

kak pah - salam too..thanks kak!
ezan - hehe..tu mase dia baby lg :) tq!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi