Monday, February 01, 2010

Last weekend

Banyak hari tak update yer..hidup agak busy lately ni. Tambah2, last Friday balik kampung my husband tu. Saje balik, last 2 weeks pun baru balik sana kan. Kak Long's family ada, Wani's family pun ada. Okla tu. Ramai2 balik meriah rumah abah in law :) Dengan Syifa' jadi ketua, diikuti rapat oleh Husna dan kembar Hannah dan Humyrah.

Ada kenduri doa selamat hari Sabtu tu lepas Asar. Abah in law saja buat makan2 jemput jiran2. Makan bihun goreng and sate. Pagi Sabtu tu, aku volunteer jaga kedai kami. Aih...seronok jugak berniaga ni kan walaupun hanya sebuah kedai runcit :) Timbang itu, timbang ini, kira itu, kira ini :) Pengalaman tu semua. Husna pun turut menyibukkan diri :)

Cakap pasal bisnes ni juga, HusnaLilShop dah ada update hari ni. Baju kurung pahang dahulu yer untuk permulaan. Nak test market :) If ada rezeki nanti, Alhamdulillah.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi