Thursday, February 25, 2010

Boss kecik

Kecik2 dah jadi boss. Hehe. Bagus kut sebab boleh ajar dia macam mana nak jana wang :) (cakap pasal wang, kening i yg terangkat!)

Masa balik kampung 2 weeks ago, bawak Husna jalan2 tengok kedai runcit kami depan rumah mil. Sambil2 tu usha2 apa2 penambahan yg patut dilakukan di kedai tersebut. Husna pulak memang suka pergi kedai sebab dia boleh pegang tu, pegang ni, capai tu, capai ini. Macam2la dia nak buat. Nampak duit usah cakaplah, kita suruh pilih between RM1 dan RM50, ehem...yg RM50 tu dia pilih. Alahai! Kecik2 dah pandai pilih duit :) Susah ummi and abah macam ni. Hehe.


macam faham je kan :)


apa yg tengah difikirkan oleh boss kecik ini?

psst: aku bercadang nak buat giveaway next weekla, agak2 ada tak yg sudi nak join? sempena birthdayku...kih3...




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

Mrs. Amie said...

wah bossss... siap bersila lagi atas meja yer.. hahaha.. cute lah!

Mask-roll said...

wah...nnt husna dh bsr dia amik alih kdai uncit abah dia..heheh

ApasH said...

SANGAT SUDI!! =)

Huda said...

kak amie - hehe..tula lagaknye:)
mas - kui3..boleh sgt bab2 duit ni kan :)
kak apash - terima kasih :)

Ieda Al-Habsyi said...

wwa...bijak2 50 hengget yang pilih, eheheh!! :)

ezan said...

ada gaya la husna ni.. heheheh.... giveaway?? wah mesti la nak!!!1

feezo o(*.*)o said...

wahh comeynye husna~
grrrr [geram sungguh ni]
ahaha

giveaway??
wahh.. ade syarat2 x? hehehe

Huda said...

ieda - hehe..pandai pilih duit kan :)
ezan - ada gaya jadi boss :)
feezo - syarat2..mestila ada kan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi