Saturday, February 27, 2010

Home Alone 4

Waa...hujung mingguku hanya di rumah bersama si kecik Husna. Kenapa? Sebab encik abang bekerja, as usual if wiken pun kerja siang dan malam...commissioningla, apa lagi. Since semalam, orang lain menyambut Maulidur Rasul SAW, aku dan Husna duduk2 aje di rumah mengulit diri :)

Tp malam tadi sempatla encik abang bawak kami jalan2 ke Paka tu jap untuk cari dinner. Saja nak dinner di luar, dah seminggu asyik makan makanan rumah aje kan :) Husna paling happy dapat keluar malam2...habis dirangkak nya atas meja makan kami. Laju pulak tu, nyaris tak jatuh. Adus.


Husna nak berdiri sendiri ni ummi...

Budak kecik ini kan, sejak 2 menjak ini sudah pandai imbangkan dirinya ketika berdiri untuk beberapa second. Walaupun tak lama (dalam 5-10 seconds), tp itu dah kira perkembangan yg positif la kan. Alamak! Kalau dah mula nak menapak esok2, jenuhla ummi and abah nak mengejarnya kan :) Sekali sekala dia akan melepaskan tangannya dari pegangan dan berdiri sekejap. Elokla tu yer...hehe.

So, today...apa nak dibuatnya? Duduk2 saja di rumah sambil tangan mengetuk keyboard :) Dari tak buat apa, baik survey barang2 untuk ditambah kat my HusnaLilShop kan! So far, Alhamdulillah...dari segi barangannya, walaupun tidak banyak yg terjual tp ada jugalah kan. Bukanlah tak ada langsung customer :) InsyaAllah pasti akan bertambah.




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

nieda said...

salam ziarah,
comelnya husna, belajar bertatih plak lepas ni

Huda said...

nieda - salam :) thanks nieda..pasni jenuh nak kejar dia :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi