Wednesday, February 03, 2010

Husna turn 10 months

Happy 10 months birthday, anak ummi! 2 more months Husna akan setahun. Wah! Rasa macam sekejap aje masa berlalu. Dah makin besar anak ummi ni. Dah pandai macam2 :)

lalala...

Antara yg menarik sejak dua menjak ni...Husna,
  • dah banyak cakap dan kecoh sangat bila dengar dia mumbling
  • bila nampak camera, dia akan mula kecilkan matanya dan tersengih :)
  • suka bila dapat pen dan kertas (nak menulis gak)
  • minum air pakai straw (since last monthla ni, abah ajar)
  • friendly dan suka berkawan dengan baby2 sebayanya
  • akan kiss ummi bila ummi sebut "sayang ummi, sayang ummi" sambil mulutnya sebut uwwah (actually muaaah)
Husna, Husna... apa2 la kan :) Kelakar pun ada kadang2 bila tengok keletahnya. Masih kesayangan abah dan ummi.

2 bulan lagi nak prepare untuk her 1st birthday. Tak sure nak buat kat mana, Paka ke, Johor ke or Perak or somewhere. Ummi exciting ni :) 2 bulan lagi Husna akan kena jab untuk 12 months. Dah lama tak kena cucuk, tak surela bagaimana her reaction nanti :) Mudah2 an semuanya akan baik2 saja.




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

ApasH said...

happy 10th months bday Husna...

Mrs. Amie said...

Happy 10mths young Husna!

ezan said...

happy 10 months husna.. :) lama dah xbaca pasal husna ni.. rindu tau auntie.. :P

Mama_Aqish said...

makin cute anak dara ni...he...he...mesti makin nakal kan...pejam celi pejam celik dah setahun....

Huda said...

kak apash - tqvm! :)
sis amie - macih yer!
ezan - thanks aunty, rindu yer..rindu kat aunty gak :)
mama aqish - sgt nakal dan aktif, x reti penat :)

CuppyCakeMommy said...

2more month husna nak turn 1yrs old todlerr

Faryza said...

hapi 10 months husna...alaa bt besday kat KL je laa..ok?heheheh

Mask-roll said...

dah besar husna..mgu dpn leh jumpa... hehehe. ye ye nk jumpa husna..heheh

yatie chomeyl said...

yang pntg muka husna semakin bam bammmm cubit kang



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi