Monday, February 22, 2010

Jalan2 ke Kuantan

Lama tak update..situasiku agak busy lately ni. Husna pulak asik nak berkepit dan akan duk perati je ape ummi dia buat (best ngata Husna :))

Last Friday, jalan2 cari makan kat Kuantan. Saja jalan2 jauh sikit, ubah angin. Lepas solat Jumaat, encik abang bawak kami jalan2 ke Berjaya Mega Mall. Hasrat di hati nak terjah Parkson, dept baby la kan sebab nak belikan Husna seluar jeans tp apa yg dihasratkan tidak berhasil. Tiada yg berkenan di hati. Erm, last2 ummi and abah yg shopping. Abah memang pulun shopping habisla, semua jenis seluar cotton dia nak try. Sampai 3 pasang dia rembat :) Ummi just beli sehelai tshirt long sleeve. Ok la tu kan dari tak beli apa2...jeles pulak tengok abang duk shopping sakan. Husna, ummi belikan apa? Plan nak belikan dia some toys Fisher Price tp tengok price nya macam mahal lagi dari toysurus, so cancel beli. Nanti bila2 kita pergi Mesra Mall boleh beli kan Husna toys kat toysurus. Husna just dapat old navy legging yg cute, rembat kat F.O.S. :)

Sudahnya, petang dalam 7pm gitu sampai rumah. Lama sungguh jalan2nya. Hik3. So, hari Sabtu tu tak ada plan ke mana2. Got breakfast nasi lemak kat gerai sebelah masjid baru Paka tu, then we just stayed at home sambil buat 5S kat bilik tidur. Habis semua sawang2 dan habuk disedut oleh abang menggunakan vacuum :) Rajin my hubby :) Time ni la nak minta tolong dia buat itu ini kan :) Thanks abang!

Semalam, Ahad dah kerja. Hujan di Paka tiba2 datang. Sejuk aje rasanya. Nyaman time tidur no need pasang air cond :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

ezira said...

salam huda...tembam yr baby:)
i perasan yr status...stll looking for a new job>mind if we meet somewhere..nk share something with you..mana tau u minat;)

do email me ya!
ezira17@gmail.com



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi