Wednesday, February 24, 2010

Planning oh Planning!

Banyak betul plan untuk this coming March and April too. Family day at Bagan Lalang la, jalan2 Singapore la, 2nd anniversary wedding of me and encik abang la, my birthday la, my mom's birthday la, also tak lupa planning untuk birthday Husna yg pertama :)

Soo excited tentang semua upcoming tu! Tak sabar rasanya. Ahakz! Tp tu la kan, kita hanya boleh planning dulu, mudah2 an semuanya akan menjadi dan berjalan dengan baik :)

'smile'

Cerita tentang Husna, fiil nya yg tidak suka kena tinggal seorang itu masih ada dan tidak lagi berubah. Tp, sekarang ni asal petang2 je dalam jam 5pm ke atas dia dah pandai usha2 kat luar rumah kami ni dan sambil tu mulutnya membebel2 :) Nak ajak ummi jalan2 kat luar la tu. Kawan2 ramai tengah main.

posing dalam gelung

Ummi pun, tak nak hampakan...just tolak stroller pusing2 area laman rumah tu dan usha2 bibik2 di rumah sebelah. Syok gak sembang dgn bibik2 ni, banyak benda boleh share (mereka kan punya anak juga). Tp, kalau ummi lagi rajin ummi akan tolak Husna sampai playground. Or, kalau malas...kita ikut abah pergi main tennis or badminton :) Itulah rutin harian kami setiap petang. Sangat sihat dan cergas! :)


psst: cik jo, husna suka bila cik jo datang...leh bawak husna jalan2 dgn kereta :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

Mrs. Amie said...

wah banyaknya aktiviti..sure best sgt! kan? husna lagilah best boleh jalan2... ;)

ApasH said...

best nye bleh wat activity cam tu. Qaseh x merasa lagik gi playground. Husna dh bleh jalan ke huda?

Faryza said...

macam kasut aku kasi je?hehehehe ke lain..

ezan said...

playground tu salah satu tempat mesti bwk sarah sebelum umur 1tahun.. aduh slow la mummy sarah ni.. org lain dah bergembira di playground.. sarah rupa playground pun xtau lagi.. hahaha....

CuppyCakeMommy said...

bestnya dapat jenjalan ptg2...

Mask-roll said...

wah manyak nye event...aku full dgn kelas..dah la kelas luar..naik flight trn flight je keje..

klakar muker husna tunjuk gg..hahahah

Huda said...

kak amie - plan je tu baru..mudah2 an menjadi :)
kak apash - husna lom leh jalan lg..
faryza - aah kasut yg ko beri :)
ezan - mesti bawa! hehe..
cuppycakemommy - aah..syiok jalan2 ni..
mas - tu arr..br plan2 je tu..mintak2 jadi :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi