Tuesday, February 09, 2010

Sedapnya...makan apa tu

Hehe...apa yg sedapnya tu? Macam menarik je kan. Mari sini, nak share something. Inilah, cerita seorang baby yg suka makan tuuuuuuttt... :) Ops! macam sensored pulak! :)

Kalau dapat jilat sekali, pasti dia nak lagi. Ehem...dah macam makan ais krim pulak yer. Tp, ni bukan ais krim yg dia suka (tak pernah lagi makan ais krim), yg dia suka ialah D.U.R.I.A.N. Hehe. Pelik ke tak? Tak tahula, baby2 di luar sana suka gak makan durian or not. But, Husna since diperkenalkan dengan durian ni dia memang dah start suka :) Like abah like daughter. Peminat no 1 durian sedunia (ya ker?) Ala...ummi pun suka durian :) Buah2 lain ada juga yg Husna suka such as epal, grapes, mangoes (siap gigit2 lagi kalau dapat), buah lai, oranges dan pear.


comotnya anak ummi makan durian :)

Tp bab makan durian ni, tak bagi banyakla kat Husna, khuatir dia tak tahan panas kan. So, lepas makan durian, kena minum air masak banyak2... :) Bagus makan2 buah ni, senang nak lawas kan...hehe.





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Mama_Aqish said...

wah sedapnyer...tecik2 dah mamam durian...nak tikit leh

ApasH said...

wahh..husna pon leh geng ngn auntie..mmg antu durian. Tapi sbb BF Qaseh papa & MIL x kasik auntie mkn durian byk2..huhuhu..Qaseh pon pernah rasa je la. Makan btol2..blom lagik sbb takut panas..

Huda said...

mama aqish - hehe..tu la, nak wat camne dh dia suke..

kak apash - ihik...husna ni huda try2 kan je terus suka..mmg risau dia panas, tp pastu bg dia air masak bnyk2..

ezan said...

wah husna advance... sarah xpernah lagi mkn durian ni.. mummy sartah ni pengecut nk bg try.. hahahaha...

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam Ummi Husna..
lol, dh pandai makan duyyan ye Husna..
jangan mkn byk² ye..

Huda said...

ezan - hehe..bg try jilat2 dlu, if sarah suka baru bg lebih :) tp jgn bnyk2 :)

ummi alya husna - salam..hehe..ok



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi