Thursday, March 04, 2010

Baby Miji

Nak ucap congratz kat my ex Uniten's friend, En. Miji and wife sebab sudah bergelar daddy and mommy semalam. 03.03.10. Baby girl, berat 3.75kg di KL (tak sure hospital mana)

anak Miji...amik kat fb dia..

Semuanya selamat. Alhamdulillah. Nama baby Khayrah Falisha. Miji ni gang sama2 silat cekak dan kawin dekat2 je tarikhnya dengan aku bulan Mac 2008.

Ok, waiting list untuk kawan2 ku yg lain...antaranya, Ida (Mac), Marmi (Mac), my junior Asiah, Liyana, tak lupa Mastura (Mei). Aku excited ni tunggu mereka meletup :)

All the best k kawan2! Yg penting, doa banyak2 dan minta maaf dengan hubby. Recite doa along the process nak deliver tu. Jangan teran sampai nurse suruh teran :) Selamat berjaga malam semuanya! :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Mask-roll said...

ngah3.... meletop yer... tula.. tgk kawan2 sek men aku yg dah ldeliver.. rase x sbr plak... wakakakak. tp tkt pon ade... hehehe. ape2pon doakan aku yer. papai



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi