Monday, March 15, 2010

happy bithday, ibu!

Hari ini birthday my mom...nenek Husna :) alhamdulillah..aku masih diberi peluang untuk menyambut bersamanya dan keluarga..moga ibu bahagia selalu, dimurahkan rezeki, diberkati Allah SWT sentiasa...AMIN~

Ada di KB, bersiaran dari hotel renaissance...tp masih blurrr2, tak sure nak ke mana dulu hari ini..ahakz..1st time for me, also for ibu, my abah dah pernah pergi Kelantan masa kerja dulu, encik abang dah turun bawah hadiri forum..mana nak pergi yer..ehem..help me please!!! :)


pssttt: Husna dah round2 satu Malaysia semenanjung saja dan Sarawak kecuali Penang and Sabah :)







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

ezan said...

happy birthday to ibu huda... :)

wah husna dah pusing 1 semenanjung ni.. sarah x abis pun lagi.. kena bgtau daddy ni.. hahahaha...

Huda said...

ezan - thanks ek..hehe..jom2 kite tawaf same2..pastu leh jalan oversea lak klu de rezeki :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi