Wednesday, March 03, 2010

Husna turn 11 months

Dah jadi kewajipan pulak yer..ummi mesti menulis bila tiba birthday Husna setiap bulan..hehe, pasni dah setahun tulis ikut tahun pulak la yer..hihi..

sila jangan contohi sikap Husna yg suka gigit2 :)

  • Husna masih tak nak berjalan lagi...walaupun berdiri sendiri dah boleh lama2..takut2 lagi kut..takes your time baby!
  • pandai suap makanan sendiri...walaupun kadang2 tu dia gigit2 aje dan bersepah2 lepas makan :)
  • pukul 5pm waktu untuk bermain di luar, ummi wajib bawak Husna keluar jalan2
  • pandai mengajuk bila ummi dan abah cakap
  • dah pandai salam bila kita kata salam abah, dia pun akan hulurkan tangan (ikut mood gak)
Apa lagi yer..lain2 ummi tak ingat, okla tu...next month insyaAllah Husna dah setahun. Ummi tengah pening2 apa nak buat untuk birthday nanti. Plan nak wat simple2 aje tp meriah :)

  • kek, ummi tahu nak tempah kat mana...
  • may be buat kat rumah kita ni je...leh jemput kawan2 ummi dan Husna
  • tak perlu theme, ala2 garden je buat kat laman rumah :)
  • dalam pukul 4pm lebih kurang hi tea
  • goodies bags
  • cupcakes
  • dress or gown yg cute untuk Husna
  • etc...(masih difikirkan)
Happy 11 months birthday Husna!




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

ApasH said...

Happy 11 months husna. Excitednye dh nk 1thn next month..

chugie said...

Happy 11 month husna.. she's really cute. Anak awk sebulan tua dr anak sy fatin.. nanti leh kawan ngn fatin kan!

Huda said...

kak apash - aah..mommy dia lg excited ni :)

chugie - boleh kawan dgn husna..no hal nye.. :)

yatie chomeyl said...

yea...husna dh besar. tak lama lagi cukup setahun ah husna bam bam

Huda said...

kak yatie - yea yea..x lame lg :)

ezan said...

happy 11 months husna sayang.. muahx sket kat pipi tembam tu:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi