Friday, April 16, 2010

Jom shopping Bagskaki!

*STICKY POST till end of April*

Pernah dengar pasal Bagskaki tak? Mesti biasa dengar kan. For those yg kaki beli barang thru internet, for sure akan or pernah click Bagskaki kan. Macam2 jenis beg mereka jual dari handbag, bag sling, tote and whatsoeverla yg cantik2 pula tu dan juga ori dari jenama Coach and other designers from USA and etc. Tp, jenama Malaysia pun mereka ada jual such as from gin&jackie tu.

Rambang matala kalau tengok pictures bag2 tu semua, pendek kata susah nak pilihla. Tp harga yg ditawarkan berpatutan. Mari cuci mata tengok antara beg2 yg mereka jual, nak tengok yg lain2 anda bolehla terus ke laman webnya, Bagskaki. Cantik, menarik, pasti tertarik :)








antara pilihan yg ada di Bagskaki


Erm..tp kan kalau kawan2 nak yg free (ops! siapa tak nak FOC kan :)), maka boleh saja2 atau lepak2 ke SINI. Ada surprise untuk anda, penyertaan tiada limit dan berlangsung selama sebulan. So, jangan lepaskan peluang...sama2lah kita mencuba :) Mari sama2 menyertai World International Women's Day Contest with Bagskaki :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Mama_Aqish said...

wah tanteknyer....nak beli gak

Huda said...

mama aqish - hehe..jom beli :)

hazlina said...

Nice blog…feel free to visit my blog n become my follower..:)

syida said...

kita da soping kat sini.suka sgt beg gin&jackie..

5577 said...

:) best.. thanks kongsi.
tgh bloghop, menarik la blog u, jom exchanges link nk?

Huda said...

5577 - jom2 tukar link..boleh aje :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi