Friday, March 19, 2010

Mandi manda di Bagan Lalang

Lama dah cite ni, minggu lepas punya malas nak update :) Berjalan2 ke Bagan Lalang, sebab ada family day belah my mil. Kami sekeluarga tak dapat nak join sepenuhnya sebab terpaksa rush lari2 balik ke Paka hari Sabtunya. Tp sungguhpun tak dapat join sepenuhnya, banyak juga hadiah2 yg kami sponsor untuk family day tu. Alhamdulillah...

Sempat bermalam di Bagan Lalang, sehari sebelum cuti sekolah bermula, Jumaat malam Sabtu di Bagan Villa Beach Resort sangat hampir dengan Gold Coast itu. Erm, budget chalet..so so je la, but okla ada tempat nak tidur, mandi and dekat dengan pantai :)


bangun tidur terus terjun laut :) mata pun sembab lagi...

ummi malas nak mandi, cecah kaki je la :)

Pagi2 hari Sabtu tu, ummi dah kejut Husna untuk pergi ke laut. Terpisat2 budak itu, malam sebelumya tidur lambat main2 dgn atok and wan. Isk3...Husna pun seronok tak ingat dapat mandi manda di pantai dengan itiknya itu. Sampai tak nak naik dah...tak reti sejuk ke si kecik ni...jenuh nak kena angkat dia, mahunya dia nak lepaskan itik tu :) Dah takut laut dah..dah biasa dah yer...boleh la lepas ini ummi and abah hantar Husna kelas berenang. Hik3 (ummi berangan)

dipeluk2 float tu :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

ApasH said...

bestnye husna dh mandi laut siap ngn duck dia lagi.
Qaseh plak floaties dh ada..tapi ntah bile nk ke swimming pool..=)

Huda said...

kak apash - best kan..tp nampak gaya pasni, kene bawak dia g laut paka je la :)

akak bawak je dia p swimming pool, mesti dia suka..

eynda said...

Comel husna dalam pelampung :-)

Huda said...

eynda - suke beno dpt pelampung :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi