Tuesday, March 30, 2010

Pengumuman PEMENANG!

Minta maaf atas kelewatan saya mengumumkan pemenang 'Purple Light 1st Giveaway'. Agak busy lately dgn pelbagai perkara dan famili.

Sebagai menghargai kesemua peserta yg telah menyertai, saya sudi menambah 1 lagi hadiah tambahan. Harap sudi menerimanya yer walaupun simple sahaja :) Ok, total semua peserta ialah 71 orang. Tak sangka sambutan amat menggalakkan dari anda semua. Terima kasih yer! :)

So, kat sini saya nak umumkan 2 nombor bertuah yg telah dicabut oleh ibu (my belove mom), dan my adik. Let's chek out siapa yg bertuah itu!!!





hadiahnya merupakan...


sehelai shawl with awning :)
dimenangi oleh....



MRS.K -54


dan juga...


sepasang kain 4m sumbangan HusnaLilShop :)

yg dimenangi oleh....



Norell -26


TAHNIAH kepada mereka ini! Kepada yg tidak berjaya, jangan bersedih yer. InsyaAllah ada rezeki, saya buat lagi another giveaway next time.

Kepada PEMENANG2, sila emelkan nama, alamat dan no telefon kepada nhak_1103@yahoo.com untuk saya postkan hadiah2 tersebut. Terima kasih banyak2!





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

MRS. K said...

saya kah itu? Alhamdullillah.. tak penah2 bertuah, kali ni dapat jugak!

thanx to ur mom, cabut nama i.. hehe

nEa FleriDa said...

tahniah kpd pemenang..

NoreLL said...

alhamudillah...
wah..xsangka ye...
br dpt hadiah giveway..
thanks ya..
ell anggap hadiah perkahwinan el...
btl2 syukur..
kim slm ur famili k..
keep in touch..

p/s:lgpun dok cari kain kaler tu..tq skali lg..^-^



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi