Tuesday, March 16, 2010

Small Gathering

Last week, Tuesday...masa aku mengikut encik abang ke Bangi, sempatla membuat janji temu bersama beberapa orang rakan time studi dulu ex-uniten. Gathering kecil2 an, yg biasa2 dan tidak plan apa2..since aku ada di Bangi, Pn.Fariza mengajak beberapa lagi teman sekampung untuk bertemu. Lama sungguh kami tidak bertemu dan bersembang sakan macam zaman kanak2 studi dulu :)




So, jam 8pm kami berjanji setia untuk bertemu di Alamanda, plan asal di JJ Cheras Selatan but request from me sendiri, nak jumpa di Alamanda sudah. Sampai2 nampak Pn.Fariza berjalan keluar parking bersama Johan dan Amir. Terus parking dan masuk Alamanda. Food court dituju, mudah nak makan dan banyak pilihan also tak perlu segan2 sapa nak bayar :)

with Fariza's family...

me, abang dan Husna...



Jumpa Pn.Fariza, salam2 peluk2...muah2 Amir. Cari tempat untuk melepak, dan tunggu yg lain2 datang. Tak lama kemudian, nampakla kelibat yg lain2 seperti Pok Din, Liz and bff, Nonoi, Olin and Doc, last baru nampak Epull and May May. Sambil makan2 kami sembang2 hal masing2. Si kecik Husna dan Amir jadi tumpuan yer malam itu kerana mereka sahaja baby2 yg comey yg ada di Alamanda. Hehe.

. ramai2..


Hopefully, next time akan ada lagi gathering begini but kene plan properly la kan Pn.Fariza. If not kang, tak pasal2 lain lak jadinya (ko tentu paham) Thanks for Epull yg sudi jadi photographer kami dan semua yg datang juga terima kasih banyak2..u all memang best.. :)






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Mask-roll said...

wah... best... lenkali aku nk join plak.. rituh ada aral skit..x dpt jumpa husna bam2... hohohoho

Huda said...

mas - lenkali leh jmpe lagi..insyaallah :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi