Thursday, April 15, 2010

Bila Husna Bersembang

Tak boleh tahan ok bila dengar si kecik ni bersembang. Pernah 1 night tu, time kami parents nya duk asyik menonton tv, dia kat belakang duk pok pek pok pek. Ingatkan apa hal la kan, rupa2nya tengah buat aksi bergayut di telefon. Sangat funny bila ingat2 balik that thing.

Cakap macam beriya2 la kan, "lo..lo..papa..tatata.." bla bla bla...ummi and abah just ketawa tak boleh tahan :) Abahnya kata, Husna sembang dgn boyfrend ka? Hehe. Macam2 aje kan anak2 ni. Keletah dan kerenah nya mencuit hati :)

Tp, dalam video ni tak nampak sangatla Husna macam bersembang dalam telefon just sembang2 between abah dan anak :) Bising mulutnya bila ajak bersembang :) Bab bersembang ni pun ikut mood gak, if dia tak nak jangan harap nak dengar dia bersuara.


video








KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

IbuHakimHaikal said...

Pandainye Husna...comey sgt... ;)

ezan said...

petah budak husna ni... clever girl! i like.. muahsx sket.. :)

ApasH said...

style letak hp kt telinga tu sama je ngn Qaseh..Husna ni ada potensi jadi minah pot pet ngn Qaseh gak. Mesti cute kalo dorang dpt sembang sama..riuh 1 umah nanti..hehehehe

Nway..husna mmg cute..geram pipi tu..geget kang baru tau..ahakss..ummi jgn mare ye..

Huda said...

ibuhakimhaikal - hehe, pot pet je pandainya :)

ezan - petah ke kecoh? :)

kak apash - hehe, same ek..mmg mereka ni berpotensi jadi minah pot pet..mesti cute kan..xpe, ummi x kisah husna kena gigit sayang:)

miloicekaw1119 said...

alallalala..
comelnye die..

nieda said...

huhu pandai anak dara sorang ni menyembang yer

chugie said...

amboi, pandai dh bergayut ye.. bahasa ape lah di gunanye tu ye.. :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi