Wednesday, April 07, 2010

'Celana Dalam'

Ini bukanla cerita sensored ke apa. Tp nak cerita pasal CD. Sebut pasal CD ni kan, kita sedia maklum memang bagus penggunaanya :) As for Husna, lagi bagus kalau pakai CD saja sebab kulitnya sensitif gitu. Dan CD Husna fyi, cuma ada 2 keping saja :) Bukanlah ummi kedekut nak belikan, tp abah Husna tak beri support :P So, end up Husna just pakai pampers kadang2 brand Fitti, kadang2 Pet Pet la, etc.

Cerita pasal CD ni teringat kata2 encik abang masa nak pakaikan Husna CD last two night.
"Nak pakai CD ke cayang? erm...'Celana dalam'..." , muka selamba je masa encik abang sebut tu.
Aku yg terdengar tergelak besar. Kuang3.
"Apa bang? 'celana dalam'? kui3...kelakar la abang ni, CD for cloth diaper..."
Pastu encik abang jawab, "salah ke? betul apa...'celana dalam' pun short cutnya CD jugak..."

Ok...whatever la kan...betul jugak tu apa yg hubbyku katakan...hehe..boleh diterima akal. Else, boleh juga panggil cawat dalam :) Still CD.

If time betul2 rajin, CD Husna dapatlah pakai 2 kali saja di waktu siang. Malam terpaksa pakai pampers. Dah adanya pun 2 keping je kan :) Nantila Husna, ummi ada duit banyak ummi belikan banyak2 :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

hadina said...

hahahaha...mcm2 encik abg sebut yer...
takpe lah husna, nnt bila abah husna kate on je pakai CD, ummi pun bleh lah beli...boleh lah pakai siang malam...

aidie said...

hahahaha...Celana Dalam version BM ler..Cloth Diaper version English :D

IbuHakimHaikal said...

Baguslah kalau Husna sesuai pakai CD..CD ni mmg menjimatkan.. ;)

Huda said...

hadina - aah klaka je dgr bunyinye..tu la igt nk pki fully cd..sian kat kulit husna :)

aidie - aah same la tu maksudnye :)

nieda said...

bagus CD ni, tapi x penah beli untuk Humaira..samalah hubby x support. hehe nak beli kena pakai duit dia..

yatie chomeyl said...

ekkeke kreatif jugop hubby huda bg namo ko CD

Huda said...

nieda - tu la mmg bagus, nk beli mmg kene tggu duit mereka :)

kak yatie - kui3..tau xpe..bijok2 :)

Huda said...
This comment has been removed by the author.
Huda said...
This comment has been removed by the author.


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi