Friday, April 02, 2010

Hadiah apa untuk Husna?

Mari kita bercerita tentang hadiah yg bakal ummi dan abah beri kepada Husna as sempena her 1st birthday, esok. Insyaallah. Tp before tu, nak minta maaf banyak2 kat kawan2 bloggers semua, ummi Husna tak de buat party bash sebab kami stay jauh di Paka, Terengganu. Plus, ada sedikit masalah. So, we've decided celebrate just 3 of us. Without atok nenek Husna (mereka dah datang last week, takkan nak ajak datang lagi...jauh tu my abah nak drive :))

Malam tadi lepas discuss..err..boleh pulak ummi dan abah berebut nak bagi hadiah yg sama kat Husna. Apa dia bendanya? Bicycle. Hehe. Bicycle yg ada 3 roda tu kan. Mesti cute tengok dia cycle kat depan rumah tu :) So, ummi bagi abah la yg beli hadiah tu. Ummi tengah fikir lagi nak bagi apa ni. Pening2 dari malam Jumaat tadi duk pikir (apa hal nak sebut malam Jumaat?) Hehe. Saje. Apa nak bagi ni? Baju ke? Macam dah banyak. Ingat memang nak belikan toys la kan. But apa? Kawan2 ada any ideas tak? Susah gak rupanya kan...Lebih susah dari kira2 Math kan...hehe...pening2...

Plan nak beli kek by today. Small and cute cake. But, tu la...abah Husna still on bed :( Huhu. Kena tunggu dia bangun dulu, Jumaat kan sini cuti.

psstt: walaupun kami tak buat birhtday party bash, tp kami alu2 kan la sesiapa yg sudi nak post hadiah Husna ke rumah :P just kidding...hehe..







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

ApasH said...

sama ngan akak..still x decide nk beli hadiah ape for Qaseh..hehehe

yatie chomeyl said...

beli educational toys mcm ABC yg ada bunyi2 tu ke, piano ke, buku ke ;)

syida said...

happy birthday in advance husna.
educational toys is the best choice..

A N A K - A N A K K U said...

hehehe i'm agree too, belilah y education punyer, coz skrg bebudak dh bijak pandai..kiter kene cpt kalau x ketinggalan nnt

Huda said...

kak apash - same kan..hehe
kak yatie - gud idea..thanks kak yatie!
shida - gud2..thanks shida :)
anak-anakku - mmg bijak, diorg lebih cepat dr kite kan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi