Monday, April 26, 2010

Outstation PD, N9

Kali ini mengikut encik abang ke PD pula. Stay 2D1N kat Kondo TNB. Mana lagi kan, situ la tempat kami kalau ke sini or paling tak pun stay rumah my abang sepupu kat Taman Dato' Abdul Samad.

Petang2 macam ni hujan lebat pula. Tak dapat bawa Husna jalan2 kat tepi laut. Erm, tak apa...boleh try esok pagi2 :)

Makan seafood di Nasreen Seafood ni sedap jugak kan. Harus diajak encik abang dan lain2 :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

mystory said...

owh..nk g PD eh..hm, dulu penah prktikal kat pd gak...puas jalan pd tu...banyak restoran seefod best2..nyum nyum

Huda said...

mystory - aah sudah ade di PD :) sini mmg bnyk tmpt mkn sifud best2 kan :)

nieda said...

bestnya, jln2 mkn angin..hari tu kt penang sekarang PD, husna mesti plg suka

Sherry said...

PD nice.. tapi x pergi beach la :(

chugie said...

amboi huda ni.. jalan sakan nampaknye..

nanti singgah sg buloh ek.. eheheh

ApasH said...

jalan saje..syok le husna eh..

Huda said...

nieda - jalan2 sambil minum air :)

sherry - mmg nice, tmpt mkn pun nice :)

chugie - sg.buloh kat ner?

kak apash - jalan saje sementara lom school ni :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi